Overwinteraccommodaties Beiras


Vakantiewoning

Overwinteren met uw huisdier. Deze Quinta is een oase van rust, ruimte en privacy. Op het terrein zijn twee royale selfcatering vakantiehuizen met een complete inrichting en een fraai aangelegd zwembad op een lager gelegen terras voor gezamenlijk gebruik door de gasten.
 

Bed & Breakfast

Deze Bed and Breakfast is een kleinschalige informele B&B in centraal Portugal. Het heeft 4 royale themakamers met elk een eigen specialiteit. Denk hierbij aan een groot privé balkon, een eigen luxe badkamer. Alle kamers zijn voorzien van badjassen, koffie- en theevoorzieningen, de tuin is vrij toegankelijk voor al onze gasten.
 

Chalet

Op zoek naar een heerlijke plek om te overwinteren? Kom genieten in een oase van rust midden in de natuur met uitzicht op de hoogste bergtoppen van Portugal, gelegen tussen SEIA en OLIVEIRA DO HOSPITAL aan de voet van het natuurpark SERRA DA ESTRELA.
 

Vakantiewoning

In het beschermd natuurgebied van de Mondego Vallei ligt, aan de oever van de rivier, onze authentieke Portugese quinta met 2 tweekamer-appartementen en 1 ruime studio. Door de weidsheid van het dal is het aantal zonne-uren per dag hoog.

 
Overwinteren in Covas Tabúa Coimbra Portugal

Vakantiewoning

Luxe overwinteraccommodaties met veel privacy in een mooie groene omgeving. Royale appartementen met uitstekende zonligging, óók in de wintermaanden.
Luxury winterlet accomodation, verdant surroundings.Spacious apartments with excellent exposure to the sun, even during winter months
Overwinteren in Arganil-Coja in Beiras  Portugal

Vakantiewoning

Overwinteren in het groene hart van Portugal in het pitoreske dorpje Coja. Vivenda A nossa coroa ligt aan de voet van de Serra de Estela. Compleet ingerichte bungalows met zwembad, wifi en veel natuur en cultuur.